Múmia

Paul Brunton angol utazó, író és filozófus, a Ramana Maharshi beavatott tanítványa a következőket írja az egyik 1935-ben megjelent könyvében:

"Ismétlem tehát, hogy azok az idegenek, akik rejtett kincsek kedvéért, vagy gyakran tudományos kutatás leple alatt meghúzódó túlhajtott kíváncsiságból olyan ősi földek feltárására vállalkoznak, ahol a mágiát értették és gyakorolták, súlyos kockázatot vállalnak.
A lhasszai nagy lámáknak is vannak rejtett sírjaik Tibetben és részben ez az oka annak, hogy, a tibetiek semmiképpen sem akarják beengedni az idegeneket országukba. De eljön majd az idő, amikor az emberek mégis behatolnak oda, majd felfedezik és felbolygatják ezeket a sírokat és ezáltal ismét szerencsétlenségeket zúdítanak magukra"

Ezt egy Adeptus közölte az íróval az egyiptomi utazása során abból a célból, hogy felhívja a világ figyelmét az ősi földeken található sírok és a bennük található múmiák megbolygatásának veszélyére. (Egyiptom,Tibet,Mezopotámia,Dél-Amerika) Egyiptomban addigra már számos sírt feltártak. Ezek a sírok "mágikusan" energetikailag védettek . A magasabb meg az alacsonyabb rendű személyiségek feltárt sírjai között ugyanis sok olyan van, amelyet efféle erők védenek. Minden egyes múmia amelyet kiemelnek sírboltjából és átszállítanak az európai vagy amerikai múzeumokba, magával viszi ezt az éterikus-energetikai kapcsolatot és így ártalmas hatásokat teremt.

"Ezek a hatások mind, kivétel nélkül különböző bajokat zúdítanak a világra, annyira, hogy rombolóan hatnak egész nemzetek sorsára.Önök,nyugatiak nem is tudnak védekezni ellenük és minthogy nem láthatók önök számára, csak annál nagyobb mértékben veszedelmesek"- mondta az Adeptus. Persze, csak az anyagban hívő materialista tudomány nem vesz tudomást az ilyen és ehhez hasonló dolgokról, de az azóta lejátszódott történelmi események (a második világháborútól napjainkig) igazolták és igazolják a figyelmeztetés igazságtartalmát.

A következő hír a fenti információk tükrében, akár más "megvilágosítást" is kaphat : 

chttp://index.hu/mindekozben/poszt/2015/02/05/mumia_a_buddhaban/