A Kard Kereszt Korona Szövetség és a Jobbik viszonya

Madarat tolláról,politikus tanácsadójáról?

DSC00057-k.jpg

lantosjanos-becsnap2013.jpg(a képek forrása a Szent Korona Rádió http://www.old.szentkoronaradio.com/belfold/2013_02_12_becsulet-napja-peldatlan-nemzeti-osszefogas-interju  

A Kard kereszt Korona Szövetség vezetője Dr. László András egészségi állapota miatt sajnos nem tudott jelen lenni a rendezvényen. Üzenetét Kisgergely András olvasta fel. 

"A Kard Kereszt Korona Szövetség vezetőjeként üdvözlöm mind a szövetség, mind a magam nevében a megemlékezésre összejött testvéreket. Mint mindenkor és most is, elsősorban arra emlékezünk, aki nem volt ugyan jelen a kitörésnél, de minden igazságért küzdő magyar legfőbb vezére volt, Magyarország nemzetvezetőjére, Szálasi Ferencre. Ő volt a magyarság becsületének legfőbb letéteményese, életében és mártírhalálában egyaránt. Ő volt az, akit Európa megmentőjének kell tekintenünk. Emlékeznünk kell továbbá a kitörésben elesett magyar és német hősökre, a bolsevista bestiák által meggyilkolt Hindy Iván vezérezredesre a kitörésben résztvevő magyar erők parancsnokára, valamint a német - különösen az SS kötelékeiben harcoló bajtársainkra is. 

Reméljük, mert remélnünk kell a legszélsőbb szélsőjobboldal erőinek az összefogását!"

Dr. László András
A Kard Kereszt Korona Szövetség vezetője

http://jovonk.info/2013/02/22/dr-laszlo-andras-uzenete-becsulet-napja-megemlekezes-resztvevoinek  

Még egy idézet Lászlótól: 

Ekkor gyilkolták meg Szálasi Ferencet, Magyarország lánglelkű Nemzetvezetőjét, Hazánk és Nemzetünk, de a Világ történelmének is glóriáját, a Hősök Hősét, az Életszentség örök fároszi példaképét, a Mártírok közül a legnagyobbat."

Miért olyan érdekes Dr.László András, a Kard Kereszt Korona Szövetség vezetője?  

Amint egy korábbi írásomban már említettem, Vona Gábor azt a Baranyi Tibor Imrét kérte fel elnöki főtanácsadójának, aki szorosan kötődik Dr.László Andráshoz. Az utóbbi időkben a Jobbik parlamentbe kerülése és előre törése óta Baranyi, aki László tanítványa (Lászlóval még egy közös könyvet is megjelentetett : KARD, KERESZT,KORONA. Tradicionális tanulmányok a magyarságról.) egyre sűrűbben látható Vona Gábor társaságában és rendszeres előadója a Jobbik rendezvényeinek. 

Baranyi A KARD-KERESZT-KORONA SZÖVETSÉG kiadványában, a Sacrum Imperium-ban  is rendszeresen publikált:

http://www.sacrumimperium.hu/

A KARD-KERESZT-KORONA SZÖVETSÉG nyitóoldalán, pedig (alul a kapcsolatok között) megtalálhatjuk a Kvintesszencia Kiadót is, amelynek alapítója és vezetője úgyszintén Baranyi Tibor Imre.

http://www.sacrumimperium.hu/szovets.htm   

Gondolom "véletlenek" nincsenek és ez a szélsőséges nézeteket valló, önmagát "tradicionalistának" aposztrofáló érdekcsoport, (kiadókkal a háta mögött) nem véletlenül dörgölőzött oda a Jobbikhoz, hiszen a választóképes lakosság egytizedét élvező párt szimpatizánsai és választói remek felvevőpiacot biztosítanak. Az azóta "pálforduláson" átesett Szegedi Csanád volt Jobbik alelnök sem "véletlenül" működtetett Turul boltokat.

"Természetesen minden korábbi üzleti érdekeltségemet felszámoltam - Turul boltok, stb. -, sőt a korábbi könyveimet is bezúzattam..."- nyilatkozta a Magyar Narancsnak a "megtérése" után. 

Persze a politikához kell a pénz, de feltétlenül szükséges a szélsőséges ideológia is? A szélsőséges ideológia nagyon nagy veszélyt jelent főleg akkor, ha vezető pozícióba került embereket fertőz meg, és Vona esetében ez egyre nyilvánvalóbb. 

Elrettentésként nézzünk meg egy részletet Vona Gábor elnöki főtanácsadójának tollából. Ez a holokausztról alkotott vélemény, A KARD KERESZT KORONA SZÖVETSÉG lapjában jelent meg. A lap (Sacrum Imperium)  ezen 9. száma, még Hitler horoszkópját is mellékelte, gondolom nem véletlenül.http://www.sacrumimperium.hu/sacr0905.htm   

"E ponton a hitleri Németországgal kapcsolatban a legfőbb vádat, a holokauszt-mítoszt röviden megvizsgálva, kertelés nélkül ki kell kimondanunk, hogy mindez – legalábbis méreteit tekintve – a XX. század, sőt talán világtörténelem egyik legaljasabb és leghazugabb propagandája, amelynek célja legalábbis kettős volt: egyrészről – kárpótlás címén – busás anyagi javak kikövetelése a letaposott nemzetektől, főként Németországtól, amely a mai napig márka milliárdokat fizet rendszeresen Izraelnek, illetve a judeokrácia megfelelő pénztárainak, másrészt – a félrevezetett emberekben a bűntudat és a sajnálat felébresztése, illetve állandó ébrentartása révén – az antijudeokrata törekvések csírában való elfojtása, a kétkedők azonnali „lefasisztázása”, „leszélsőjobboldalizása”, „leantidemokratázása” stb. – vagyis egy több évtizedes besulykolás eredményeként társadalmilag gyakorlatilag azonnal diszkvalifikáló címkézés – révén. Az igazság az, hogy a holokauszt-mítoszt évekkel a háború után ötlötték ki amerikai zsidó–judeokrata zsurnaliszták, mégpedig egy ószövetségi történetet dolgozva át, ahol éppen a zsidók voltak azok, akik elfogott ellenségeiket mészégető kemencékbe hajtották, hogy ott azokat „elgázosítsák”. Sámuel II. könyv 12:31 szerint: „A népet pedig, mely benne vala, kihozatá [ti. Dávid]; és némelyét fűrész, némelyét vasborona alá, némelyét mészkemenczén vitt által és így cselekedék az Ammon fiainak minden városával”. Mellesleg a holokauszt görög eredetű szó (olokaustwma [holocaustoma], illetve olokauston [holocauston]) és azt jelenti, hogy ’égő áldozat’, olyan áldozat, amelyben a feláldozott tárgyat egészen elégetik. Kétségtelen, hogy voltak deportálások (nemcsak zsidók, hanem kommunisták, partizánok és egyéb felforgató tevékenységet végzők köréből) – noha a hivatalosan emlegetett és az iskolákban tanított számok töredékében – és kétségtelenül viszonylag sokan meghaltak a munkatáborokban, „elgázosítás” és módszeres genocídium azonban nem volt és ennek azóta számos cáfolhatatlan bizonyítéka látott napvilágot.10 E ponton sokatmondó az is, hogy bizonyos országokban, például Németországban vagy Ausztriában letöltendő börtönbüntetésre ítélhető az, aki a holokauszt-mítoszt nyilvánosan tagadja (Göncz idejében Magyarországon is komolyan gondolkoztak ilyesmin); nos, mi ez, ha nem a legsötétebb diktatúrákat idéző propagandaterror, amely nyíltan rávilágít arra, hogy a hatalmat jelenleg minek a szolgálatában állók bitorolják? Mellesleg az, aki csak nagyvonalakban is ismeri a német – és főleg a korabeli német – precizitást és alaposságot, szemernyi kétsége sem lehet afelől, hogy ha a Harmadik Birodalom ténylegesen és fizikailag ki akarta volna irtani a zsidóságot, akkor ma már legfeljebb antropológiai múzeumokból tájékozódhatnánk ennek a népnek a mibenléte felől…"

 

A fenti részlet Baranyi Tibor Imre: A második világháború kitörésének és a Harmadik Birodalom bukásának okairól és körülményeiről címen írt írásából származik.

http://www.aurumnostrum88.eoldal.hu/cikkek/baranyi-tibor-imre/baranyai-tibor-imre_-a-ii_-vilaghaboru-kitoresenek-es-a-iii_-birodalom-bukasanak-okairol-es-korulmenyeirol.html